Pilot op het Rodenborch College gestart

Feed me the ball

Pilot op het Rodenborch College gestart

June 10, 2021 Uncategorized 0

Na de meivakantie is de pilot van het programma Eet Jezelf Fit [gestart. Eet Jezelf Fit helpt jou aan een duurzame en gezonde levensstijl die bijdraagt aan je (sport)prestaties.

Tot nu toe hebben meer dan 100 Topsport-leerlingen hebben een clinic gehad van Olivier van de Voort. Super inspirerend! In elke klas werd er gestreden om de Pindakaasbaas-trofee en mocht je de zilveren medaille die hij won in Rio 2016 (op de Paralympische Spelen) vasthouden. Wil je de winnende race zien?  klik hier

Robin en Lieke van Markies Catering vertelden meer over de #gezondeschoolkantine  en lieten de leerlingen meedoen met “ Hug a Bug” de proteïnebron voor nu en in de toekomst. Wie goed had opgelet maakte kans op een gratis  broodje in de kantine. 

Ook was er een presentatie van gewichtsconsulente en sportvoedingsadviseur Kalo-rie – met als onderwerp ‘meer weten over (gezonde) voeding’.  

Als afsluiting van deze pilot komt ex-topsporter Patrick Frimpong van Topsportbrein  op 17 juni een clinic geven over mentale Fitheid.

Veel inspiratie en motivatie voor een gezonde en duurzame topsport-levensstijl. In het nieuwe schooljaar gaat het programma Eet Jezelf Fit op school verder met clinics, kook-workshops, motiverende sprekers en bedrijfsbezoeken. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *